Hverdage 9:00 - 16:00 PÅ TLF.: 29-92-67-31

Urbanears Medis høretelefoner

Det revolutionerende Medis-design tilfører en helt ny type af høretelefoner til markedet. Med en nyskabende konstruktion er den sportsvenlige model næste generation for in-ear-høretelefonerne, der tillader dig at have et øre med i omgivelserne.
Genial konstruktion: Medis-høretelefonerne introducerer en ny måde at lytte til musik på med den patenterede EarClick-konstruktion. Med den ekstra gummikrog sidder de kompakte høretelefoner bedre fast i øret ved f.eks. løb eller fitnesstræning. Designet gør det samtidig muligt for dig at følge med i samtalen ved siden af.
Passer alle ører: Med i pakken får du de udskiftelige øreelementer i fire forskellige størrelser, så du er sikker på en perfekt pasform. Som standard er et medium-øreelement monteret, men i pakken finder du også alternative størrelser i small, large og ekstra large.
Ledning uden kludder: Den gennemtænke model gør ledningen og livet mindre indviklet. Du kender måske til sammenfiltrede og kludrede ledninger, når du har allermest travlt og skal ud ad døren. Plattan-høretelefonerne kommer kabel-kludderet til livs med en flot, slidstærk og snorlige lærredsledning.
Fjernbetjening og mikrofon (Plus har volumenkontrol): I ledningen finder du desuden en smart fjernbetjening med indbygget mikrofon. Så kan du f.eks. besvare opkald eller styre musikken uden at skulle rode i lommen efter din smartphone eller iPod.  

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste